Μεταμόσχευση Μαλλιών

Απώλεια Μαλλιών

Μεταμόσχευση – Εμφύτευση Μαλλιών

“Τα χαμόγελα από τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τη δική σας μεταμόσχευση μαλλιών, είναι η καλύτερη ηθική ανταμοιβή για να συνεχίσουμε το έργο μας.”

Ιατρός Μπρέντας Θεόδωρος

   Ο χειρουργός Μπρέντας Θεόδωρος έχει 26 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης με τη  Μεταμόσχευση Μαλλιών και  27 χρόνια ενασχόλησης με τη Γενική Χειρουργική.

   Έχει ασκήσει το επάγγελμα του χειρουργού, τόσο στον Δημόσιο Τομέα όσο και στον Ιδιωτικό Τομέα Υγείας. Έχει επιτελέσει αυτά τα χρόνια, χιλιάδες μεταμοσχεύσεις μαλλιών με μεγάλη επιτυχία. Έχει χαρίσει χιλιάδες χαμόγελα, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στους ενδιαφερομένους.

   Ο κάθε ενδιαφερόμενος για τη μεταμόσχευση μαλλιών, πρέπει να ενημερωθεί προσωπικά και με λεπτομέρεια τόσο για τις μεθόδους  μεταμόσχευσης  μαλλιών, αλλά και για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε μεθόδου. Πρέπει να ενημερωθεί για τις δυνατότητες πού έχει και για το αποτέλεσμα που μπορεί να έχει ο ίδιος.

   Φυσικά μπορεί να δει δικό μας πλούσιο φωτογραφικό υλικό αποκλειστικά από τον ιατρό. Τα χαμόγελα αυτά και το πάθος για την δουλειά μας, είναι αυτά που μας δίνουν ώθηση για να κατακτήσουμε νέους στόχους.

“Τα χαμόγελα αυτά και το πάθος για την δουλειά μας, είναι αυτά που μας δίνουν ώθηση για να κατακτήσουμε νέους στόχους.”

Κάντε τη δική σας μεταμόσχευση μαλλιών για να ξαναβρείτε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση! Κλείστε ένα ραντεβού με τον Ιατρό σήμερα. Σίγουρα θα είναι μία από τις καλύτερες αποφάσεις που έχετε πάρει για τον εαυτό σας.

ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη επίσκεψη για γνωριμία, συζήτηση και εκτίμηση κόστους με τον ίδιο τον Ιατρό κ. Μπρέντα Θεόδωρο.

Καλέστε και συνομιλήστε με τον ίδιο τον Ιατρό κ. Μπρέντα Θεόδωρο.

Γιατί να εμπιστευτείτε τον Ιατρό κ. Μπρέντα Θεόδωρο

– Εμπειρία άνω των 26 ετών και χιλιάδες Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών.

– Ο Ιατρός κ. Μπρέντας Θεόδωρος έχει Εξειδίκευση στις Μεταμοσχεύσεις Μαλλιών.

– Τις επεμβάσεις τις παραγματοποιεί ο ίδιος ο Ιατρός κ. Μπρέντας και παρακολουθεί τους ασθενείς του για όσο χρόνο χρειαστεί.

– Η εμφύτευση των μοσχευμάτων γίνεται αποκλειστικά με λαβίδα, όπως γίνεται στις καλύτερες κλινικές των ΗΠΑ, για φυσικό αποτέλεσμα.

– Πλήρης γνώση όλων των νέων τεχνικών Μεταμόσχευσης Μαλλιών που εφαρμόζονται παγκοσμίως.

– Από το 1995 μέχρι το 2007 ήταν  ο  μοναδικός χειρουργός μεταμοσχεύσεων μαλλιών εταιρείας του χώρου.

– Ο Ιατρός κ. Μπρέντας Θεόδωρος είναι Ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

“Τα χαμόγελα αυτά και το πάθος για την δουλειά μας, είναι αυτά που μας δίνουν ώθηση για να κατακτήσουμε νέους στόχους. “