​Κόστος Μεταμόσχευσης Μαλλιών

Υπάρχει μεγάλη φημολογία σχετικά με το κόστος μεταμόσχευσης μαλλιών.

Ακούγονται διάφορες τιμές. Άλλες στην εγχώρια αγορά και άλλες  τιμές στην διεθνή αγορά που κάνουν τον ενδιαφερόμενο να αντιμετωπίζει τη μεταμόσχευση μαλλιών με επιφύλαξη.

Ποιο είναι το κόστος τελικά και τι καθορίζει την τιμή;
Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που θα καθορίσει το κόστος μεταμόσχευσης μαλλιών και κατά πόσο αυτή είναι φθηνή η ακριβή.
Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, ότι η μεταμόσχευση μαλλιών, είναι μια ιατρική επεμβατική πράξη, και χρειάζεται έμπειρο εξειδικευμένο ιατρό και ομάδα.

Δηλαδή;
Δηλαδή μια μικρή μεταμόσχευση μαλλιών με άσχημο, άτεχνο αποτέλεσμα έχει πολλές φορές μεγαλύτερο κόστος από μια μεταμόσχευση μαλλιών πιο μεγάλη, αλλά με πολύ καλό φυσικό αποτέλεσμα.

  • Πρόκειται για την εμφάνισή μας
  • Το κεφάλι μας είναι το πιο ακάλυπτο σημείο στην εμφάνισή μας


​Αξίζει να προσέξουμε και να σταθούμε στην διαχρονική αξιοπιστία και να μην παρασυρθούμε από δελεαστικές και εκπτωτικές προτάσεις σχετικά με το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών και που όλοι ξέρουμε που μπορούν να οδηγήσουν.

Πως προσδιορίζεται το κόστος;
Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών προσδιορίζεται ανάλογα με την μέθοδο που θα ακολουθήσουμε – επιλέξουμε και την δυνατότητα λήψης μεγάλου αριθμού μοσχευμάτων.

Η προσωπική ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ θα σας κατατοπίσει πλήρως για την μεταμόσχευση μαλλιών και το κόστος αυτής και θα δώσει και την τελική τιμή της δικής σας μεταμόσχευση.